Pantbanken Umeå AB

Auktionsvillkor


På antaget bud tillkommer 15 % i försäljningsprovision!

Varorna läggs ut för budgivning i två veckor. Observera att gods, i undantagsfall, kan strykas från listan om låntagaren vill lösa lånet efter att auktionen öppnat. Detta är en lagstadgad rättighet för låntagaren.

Lämnat bud är bindande. Om ditt bud är det högsta när auktionen stänger har du förbundit dig att betala inropsbeloppet samt en provision på 15%.

Vid lika bud vinner den budgivare som lagt budet först.

Varan ska betalas inom tre dagar efter auktionens stängning. Om varan inte är betald inom en vecka från auktionens stängning förfaller köpet om ej annat överenskommits. Den som inte fullföljer ett köp avstängs från att delta i våra auktioner i framtiden. Vi följer distansavtalslagen. Vid ånger står du för kostnaden för frakt till och från dig.

Allt gods betalas kontant eller med kort vid utlämnandet på Sveagatan 12 i Umeå. Vi skickar gärna godset till dig efter att du betalat till vårt bankgiro 950-5447 eller Swish nr. 123 269 5138. Porto/fraktkostnad tillkommer. En normalförsändelse med rekommenderat brev kostar 100kr inom Sverige (varuvärde upp till 10.000 kr). Varuvärde över 10.000kr skickas med VÄRDE-brev och kostar 250kr. ) Vi samskickar i möjligaste mån.

Köpare från andra länder gör en utlandsbetalning till vårt konto. Kontakta oss för IBAN & SWIFT. En kostnad om 50kr tillkommer. Vi kan tyvärr inte skicka gods till Norge.

Varubeskrivningarna är utformade med all den omsorg som varit möjlig, men Pantbanken fritar sig från ansvaret för eventuella smärre misstag och även så för uraktlåtenhet att i varje särskilt fall omnämna mindre skador. Allt gods är begagnat och säljs i befintligt skick. Ring till oss om du har fler frågor; vi svarar gärna!

Tjänsten Maxbud är en gratis service och Pantbanken kan inte hållas ansvarig för eventuella fel i detta sammanhang.

Klockor säljs som smycken; ej som tidsmätare. Vi ansvarar inte för verkens exakthet. Många klockor har legat stilla här länge och behöver rengöras invändigt. Vi beskriver funktion utifrån förmåga- vi är inga urmakare och kan inte bedöma verkens skick. Antingen tickar verket eller inte. Ring om du har frågor!
Nyheter

[2018-07-30]
Full fart igen!!

[2018-07-06]
SEMESTERSTÄNGT 7-29 JULI!

Pantbanken Umeå AB | Sveagatan 12, 903 27 UMEÅ | Tel: 090 - 13 80 30 | Email: info@pantbanken.com

Öppettider: Måndag - Fredag kl 10-17