Pantbanken Umeå AB

Norrlandslånet- man lånar av sig själv på distans!


Eftersom detta är den nordligast belägna pantbanken är det många kunder som har långt hit. Detta löser vi nu med det vi kallar Norrlandslånet.

Enligt lag måste låntagaren legitimera sig för att låna i en pantbank. Detta har inneburit många mil på norrlandsvägarna för många kunder.

Nu erbjuder vi en lösning på problemet om det är guld du vill belåna! Ring oss på 090-13 80 30 och berätta vad du har; om det lönar sig att skicka hit. Försök gärna se vilken karat det är på ditt guld och ta fram köksvågen. Då kan vi ge dig ett ungefärligt lånebesked.

Vi skickar dig ett rekommenderat brev som du får legitimera dig på Posten för att få ut. Försändelsen innehåller ett pantkontrakt och ett bubbelkuvert.

Du fyller i kontraktet och skickar dina juveler med rekommenderat brev till oss. Du står för frakten till oss (normalt 65kr) men slipper ge dig ut på vägen och sparar tid.

Vi ringer dig när vi kontrollerat ditt gods och berättar hur mycket vi kan låna ut. Sedan sätter vi in pengarna direkt på ditt konto. Om du inte accepterar lånebeloppet eller om din vara inte är belåningsbar skickar vi tillbaka din vara kostnadsfritt.

När du sedan vill lösa ditt lån ringer du oss och sätter in lösenbeloppet plus frakt på vårt konto så skickar vi tillbaka panten till dig med rekommenderat brev.

Nyheter

Pantbanken Umeå AB | Sveagatan 12, 903 27 UMEÅ | Tel: 090 - 13 80 30 | Email: info@pantbanken.com

Öppettider: Måndag - Fredag kl 10-17