Pantbanken Umeå AB

LÅNA AV DIG SJÄLV!


Mycket månad kvar i slutet på lönen?

Lämna dina juveler en stund hos oss för att ta dig ur svackan! Kanske klarar du dig utan matsilvret ett tag? Här förvandlar du dina egna värdeföremål tillfälligt till kontanter. Du kan ha oanade resurser liggande i byrålådan!

Om du exempelvis lånar 2000kr i två månader betalar du igen 2195kr. Och under tiden ligger din vara i säkert förvar hos oss!

Att låna hos Pantbanken är snabbt, enkelt och säkert! Klicka på Belåning upptill på sidan och läs mer eller kom in för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja de kärleksgåvor du fick av ditt ex? Inga problem- du får pengar direkt i handen som om du hade sålt det, strunta i att hämta tillbaka smyckena så säljs de på våra populära auktioner efter fyra månaders betänketid. Om det blir en bra budgivning går överskottet tillbaka till dig. Du blir aldrig skyldig nåt och i värsta fall blev det "bara" den slant du fick i handen.


Pantauktion på nätet!

20% av det som belånas hämtas inte tillbaka. Här kan du fynda exempelvis smycken till en bråkdel av nypriset!

Vi har haft internetbaserade pantauktioner sedan 2005- vi var först i Sverige- och har nöjda kunder över hela Norden! Sedan 2018 är vi franchisetagare till Pantbanken Sverige och håller våra auktioner på Pantbanken Sveriges hemsida www.pantbanken.se. Du kommer att hitta våra varor via denna sida- när du klickar på auktionslänken hamnar du på våra varor fast på deras hemsida. I övrigt är allt som vanligt- samma subjektiva varubeskrivningar, samma snygga bilder och samma låga priser.

Klicka här för att komma till vår pågående auktion: AUKTIONSSIDAN


Direktförsäljning!

Det som inte säljs på auktionerna köper vi upp, polerar och säljer i butiken. Prisnivån ligger under halva nypriset! Vi lägger löpande upp det vi säljer i vår webbshop på pantbanken.se.

Du hittar de varor du kan köpa direkt till fasta priser här: KLICKA HÄR
Nyheter

Pantbanken Umeå AB | Sveagatan 12, 903 27 UMEÅ | Tel: 090 - 13 80 30 | Email: info@pantbanken.com

Öppettider: Måndag - Fredag kl 10-17