Inloggning
Användarnamn: Lösenord:

Pantbanken Umeå AB

Låna av dig själv hos den enkla banken!!


Behöver du en extraslant inför julen?

Lämna dina juveler en stund hos oss för att ta dig ur svackan! Kanske klarar du dig utan matsilvret ett tag? Här förvandlar du dina egna värdeföremål tillfälligt till kontanter. Du kan ha oanade resurser liggande i byrålådan!

Om du exempelvis lånar 2000kr i två månader betalar du igen 2140kr. Och under tiden ligger din vara i säkert förvar hos oss!

Att låna hos Pantbanken är snabbt, enkelt och säkert! Klicka på Belåning upptill på sidan och läs mer eller kom in för en kostnadsfri värdering.

Vill du sälja de kärleksgåvor du fick av ditt ex? Inga problem- du får pengar direkt i handen som om du hade sålt det, strunta i att hämta tillbaka smyckena så säljs de på våra populära auktioner efter två månaders betänketid. Om det blir en bra budgivning går överskottet tillbaka till dig. Du blir aldrig skyldig nåt och i värsta fall blev det "bara" den slant du fick i handen.

Pantauktion på nätet!

10% av det som belånas hämtas inte tillbaka. Här kan du fynda exempelvis smycken till en bråkdel av nypriset! Vi öppnar en ny internetbaserad pantauktion här varje onsdag! Du kan lägga bud här på internet bara du registrerar dig som medlem; klicka bara här uppe till höger på sidan.

Vi har haft internetbaserade pantauktioner sedan 2005- vi var först i Sverige- och har nöjda kunder över hela Norden!

Klicka här för att komma till vår pågående auktion: AUKTIONSSIDAN


Direktförsäljning!

Det som inte säljs på auktionerna köper vi upp, polerar och säljer i butiken. Prisnivån ligger under halva nypriset! Vi fotograferar löpande det vi säljer så att du kan köpa det mot postförskott här om du inte finns i Umeå.

Du hittar direktförsäljningssidan HÄR
Nyheter

Auktionsvaror

Sök auktionsvaror:
Försäljningsvaror

Sök Försäljningsvaror:

Pantbanken Umeå AB | Sveagatan 12, 903 27 UMEÅ | Tel: 090 - 13 80 30 | Email: info@pantbanken.com

Öppettider: Måndag - Fredag kl 10-17