Pantbanken Umeå AB

Med anledning av Covid-19: För Pantbanken är säkerheten för våra kunder och medarbetare högsta prioritet. Vi har vår pantbank öppen som vanligt, men har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att minska risken för smittspridning.


För oss är säkerheten för våra kunder och medarbetare högsta prioritet. Vi följer noga information och råd från myndigheter om Covid-19/Coronavirus. Vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga och för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa samt minimera oro och risk för smittspridning. Vi har utökade städrutiner på kontoret, både bakom och framför kassorna.

Självfallet stannar vi hemma vid symptom som förkylning, halsont, feber, hosta. Vi hoppas och önskar att du som kund gör detsamma.

Vi vill påminna dig som kund att du kan sköta alla dina låneärenden hemifrån genom vår hemsida. Via Mina Lån på https://www.pantbanken.se kan du omsätta, amortera, höja och lösa dina lån. Behöver du hjälp med inloggning går det bra att ringa oss. Vi kan även erbjuda andra betalningsalternativ om så krävs- du kan Swisha direkt till oss eller betala via bankgiro.

Vi håller Pantbanken öppen som vanligt. Skulle vi behöva ändra våra öppettider uppdaterar vi er genom hemsidan. För eventuella frågor är du välkommen att ringa eller maila oss.

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer vi att begränsa antalet kunder i butiken då själva utrymmet är så litet. Om du ser kunder i lokalen ber vi dig att hjälpa oss att begränsa smittspridningen genom att vänta utanför eller att komma tillbaka lite senare.

Var rädd om dig! Vi klarar det här tillsammans!

Sara & Mangen
Nyheter

Pantbanken Umeå AB | Sveagatan 12, 903 27 UMEÅ | Tel: 090 - 13 80 30 | Email: info@pantbanken.com

Öppettider: Måndag - Fredag kl 10-17